thenordicmark Professzionális képzések
Regisztráció

thenordicmark Trainings

Hírek

Vissza a hírekhez
Tikkurila Color Now koncepció belsőépítészek, építészek és bloggerek számára
2017.05.04.
  
Color Now koncepció a Tikkurila színpalettája alapján készített ötlettár, amelyet neves szakemberek állítanak össze azért, hogy megtaláljuk a helyes színválasztást otthonunkba.
Tikkurila Color Now koncepció belsőépítészek, építészek és bloggerek számáraColor Now küldetése: segítséget nyújtani annak felismerésében, hogy milyen színvilágban és környezetben lehetünk boldogabbak, és hogyan fejezhetjük ki önmagunkat otthonunk festett felületei és alkalmazott színei által.

A Color Now sikeresen mutatkozott be Finnországban. A média fogadtatása alapján, bemutató esemény szervezésére szeretnénk ösztönözni benneteket, amelyre belsőépítészeket, építészeket, egyéb érdeket feleket és a média képviselőit is meghívhatjátok. Az eseményt angol nyelvű anyagokkal tudjuk támogatni.


 
A Tikkurila cégnek megjelent saját dekorációs lapja, a Color Now, mely klasszikus formát öltve mutatja be a belsőépítészet és a színek világából kiemelt történetek gyűjteményét. A limitált kiadás, mely rendelkezésre áll, négy részt tartalmaz:
  • rövid áttekintés-sorozat, melyet trendek és inspirációk körüli gondolatok fűszereznek
  • a 2017-es évre előre jelzett belsőépítészeti trendszínek
  • lakberendezési tippek, elkészült belsőépítészeti projekt-fotók, és izgalmas interjúk
  • tiszta, érthető eljárási módok, melyek sokoldalú festési munkálatok esetén alkalmazhatóak
A történet itt nem ér véget, folytatása a március végéig megújuló Tikkurila honlapon követhető. A lap a következő oldalon tartalmazott linkre kattintva megtekinthető, illetve megrendelhető.
 
Amit ezen felül nyújtani tudunk:
  • videók az év színe és az idei színkollekciók kiválasztásáról
  • bloggerek és belsőépítészek videói
  • javaslatok és utasítások POS anyagok összeállítására
  • Tikkurila Image Bank fotók
  • közösségi médián közölhető tartalom
 
AZ ÉV SZÍNE A TIKKURILÁTÓL – A FEHÉR EGYEDURALMÁNAK KIHÍVÓJA
 
Jó hír azok számára, akik másra váltanának a mindenhonnan visszaköszönő fehér falak és felületek helyett: 2017-ben a Tikkurila a NUDE árnyalatot választotta az Év Színének. Az Angora H466 árnyalat a fehér kiváló alternatívája lágyabb színhatásával
 
Teemu Muurimäki divattervező, Susanna Vento lakberendező és blogger valamint Marika Raike Tikkurila dizájn menedzser – ők azok, akik ezúttal meglátták a NUDE árnyalatokban az eleganciát sugárzó téralakító hatást.
 
A három zsűritag három Color Now 2017 kollekcióba sűrítette a jelenségeket és hangulatokat idéző színeket a, hangulattáblák alapján.
 
3 Color Now 2017 kollekció:
  • A Hazy kollekció, melynek része az Év Színe, az Angora H466 árnyalat is, az angol vidék romantikus udvarházak világából merít ihletet, és kifinomultságot sugárzó tört színeket tartalmaz.
  • A Clay kollekció árnyalatainak forrásaként használt földszínek között, főként az égetett tégla és az agyag kapott főszerepet.
  • A Growth kollekció energiával telített árnyalatokat tartalmaz, és alapszínei között megtalálhatóak a paradicsomvörös és a zöld különböző árnyalatai.
További tájékoztatás a Color Now 2017 színkollekciókról:
https://www.tikkurila.com/decorative_paints/colors/color_now_2017_color_collections
 
Amennyiben a koncepcióval kapcsolatos kérdésetek, megjegyzésetek van, vagy azt szeretnének, hogy anyagokat küldjünk, keressetek bizalommal! Örömmel segítünk!