thenordicmark Professzionális képzések
Regisztráció

thenordicmark Trainings

Hírek

Vissza a hírekhez
Maston
2016.04.21.
  
Maston - és játék a szórófestés.
Maston
Tisztelt Partnerünk!
 
Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Dejmark Kft. megkezdte a finn Maston szórófestékek és Maston Hammer fémvédőfestékek forgalmazását. A termékeket keresse viszonteladó partnereinknél.
 
MASTON RUBBERcomp® univerzális, levegőn száradó speciális gumibevonat. Könnyedén szórható. Védi a bevont felületet nedvesség, savak, kopás és a korrózió káros hatásai, illetve csúszás ellen. Biztosítja a kényelmes, kontrollált fogást. Hosszú ideig megőrzi rugalmasságát és nyúlékonyságát, szélsőséges időjárási körülmények között sem reped vagy töredezik. Teljesítményének bizonyított hőmérsékleti tartománya: -30° C és +90° C között. Könnyen eltávolítható. A megfelelő rétegvastagság elérése kb. négy réteg felhordásával biztosítható.


 
MASTON ONE - Kiváló, sokrétűen felhasználható szóró festék, mely még a kevés tapasztalattal rendelkező festőt is képes szakértővé tenni. Majdnem minden típusú felület festésére alkalmas, mint pl. fa, fém, kő, műanyag, üveg, kerámia, szárított növények és karton. Szabadalmaztatott technológiája révén és a turbina-szelep segítségével, hatékonyan keveri a festéket és a hajtóanyagot, pontosan úgy, mint a professzionális szórópisztolyok. A Maston One!® 20%-al több kevesebb hajtógázt, 25%-al több kötőanyagot és négyszer több pigmentet tartalmaz, mint a hagyományos szóró festékek. Egyedi technológiáknak köszönhetően, egyéb azonos festékekkel összehasonlítva, a Maston One!® rendkívüli fedőképességgel rendelkezik: 3m2! A szórási távolság alig 15 cm, ami pontosabb festést enged, kevesebb festési köd mellett és megfolyás nélkül. A magas minőségű akril kötőanyagokra épített formula révén a termék kiváló keménységű, karcálló felületet képez, szenzációsan rövid száradási idő mellett – alig 15 perc! A biztonsági zárjelzésű címkézés eredménye a szép csomagolás mellett a termék biztonságos lezárása, a boltbeli visszaélések elkerülése, és bontatlan, használatlan termék biztosítása a végfelhasználó fele. Felhasználóbarát termék: a felhasználási adatok a perforált kupakcímke belsejében találhatók.
 
A részletékért forduljanak képviselőjükhöz.
 
Bízva a sikeres együttműködésben!
 
Üdvözlettel:
Dejmark Kft.